پایان نامه تاثیرات گستردگی شعب بانکها در جذب سرمایه

پایان نامه تاثیرات گستردگی شعب بانکها در جذب سرمایه پایان نامه تاثیرات گستردگی شعب بانکها در جذب سرمایه

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 835 KB

تعداد صفحات : 71

بازدیدها : 316

برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

پایان نامه تاثیرات گستردگی شعب بانکها در جذب سرمایه

پایان نامه تاثیرات گستردگی شعب بانکها در جذب سرمایه

مقدمه :

          یكی از تحولاتی كه از ابتدای شكل‌گیری علم اقتصاد مورد توجه اقتصاد‌دانان بوده مسئله رشد و توسعه اقتصادی است. رشد و توسعه اقتصادی از جمله اهداف اصلی در سیاستگذاری و تصمیم‌گیری اقتصادی است شاید به همین جهت به یكی از مهمترین موضوعاتی بدل شده كه ذهن اقتصاددانان را به خود معطوف داشته. باید توسعه را جریانی چند بعدی دانست كه مستلزم تغییرات اساسی در ساخت اجتماعی، نهادهای ملی، طرز تلقی مردم، كاهش نابرابری، ریشه كن كردن فقر مطلق و نیز تسریع رشد اقتصادی است.

در دنیای پیچیده و پر تلاطم كنونی، بسیاری از كشورها، به ویژه كشورهای در حال توسعه، برای قرار گرفتن در مسیر توسعه و افزایش رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری در بخشهای مختلف اقتصادی را در اولویت قرار داده‌اند. در حالی كه تشكیل سرمایه به عنوان یكی از متغیرهای حیاتی رشد اقتصادی محسوب می‌شود. این كشورها از نظر مالی فقیرند اما دارای فرهنگ، شرایط اقتصادی، اجتماعی و ساخت سیاسی متفاوتی هستند و با مسائلی مواجهند از جمله بازارهای محدود، كمبود مهارتها، قدرت ضعیف چانه زنی امید كم به خوداتكایی مهم اقتصادی، مخصوصاً كمیابی منابع مالی. اینگونه از كشورها در یك رشته از هدفهای مشترك سهیم‌اند این هدفها شامل : كاهش فقر و نابرابری و بیكاری، تأمین حداقل سطح آموزش و بهداشت. مسكن و غذا برای افراد متبوع كشور و نیز گسترش امكانات اقتصادی، اجتماعی و ایجاد همبستگی ملی می‌شود.

كشورهای در حال توسعه برای رسیدن به اهداف فوق و قرار گرفتن در مسیر توسعه و رشد اقتصادی تا حدودی نیازمند تشكیل سرمایه هستند. تشكیل و تمركز سرمایه از منابع داخلی می‌تواند موجب خودكفایی در تولید كالاهای مصرفی و سرمایه‌ای شده و تشكیل سرمایه عامل مهم و بنیادی در تحقق توسعه است. نیروهای مولد جامعه را از طریق تولید كالاهای سرمایه‌ای افزایش می‌دهند تا از این طریق بتوانند به تولید كالاهای مصرفی و ضروری مبادرت ورزند. از طرف دیگر عدم تشكیل سرمایه كافی می‌تواند منجر به كاهش بهره‌وری گردد كه آن نیز منجر به كاهش سطح درآمدها و رشد اقتصادی كه انعكاسی از قدرت تولید پایین است، خواهد شد. كاهش سرمایه‌گذاری به معنای پایین بودن بهره‌وری و ضعف قدرت خرید مردم و در نتیجه پایین بودن مستمر درآمدهاست.

بنابراین برای افزایش سطح بهره‌وری باید پس اندازهای داخلی و … برای ایجاد سرمایه‌گذاری جدید در كالاهای سرمایه‌ای مادی تجهیز شود و نیز از طریق سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش و تربیت نیروی فنی به تشكیل سرمایه انسانی اقدام شود. تجربه موجود در پیشرفت اقتصادی جهان نشان می‌دهد كه همراه با رشد اقتصادی سیر فزاینده انباشت سرمایه نیز وجود داشته است. از آنجا كه سرمایه‌گذاری شرطی حیاتی برای به جریان انداختن وجوه در دسترس و كسب سود و منفعت بیشتر برای صاحب سرمایه و ایجاد اشتغال، رفاه و … برای جامعه است. متولد سرمایه و چگونگی تجهیز منابع برای رسیدن به این سرمایه به عنوان یكی از مهمترین مباحث اقتصادی مطرح می‌شود.

فهرست مطالب

مقدمه : 7

سرمایه و سرمایه‌گذاری : 9

نقش سرمایه در رشد و توسعه : 10

مروری بر ادبیات تئوریك پیرامون نقش سرمایه در رشد اقتصادی : 11

تئوری رشد آدام اسمیت : 11

اهمیت پس‌انداز در تشكیل سرمایه : 16

عوامل مؤثر بر پس‌انداز 17

1ـ توزیع درآمد 17

2ـ رشد درآمد سرانه 18

3ـ تورم 18

4ـ نرخ بهره 19

مقدمه : 26

مروری بر ساختار بازار مالی. 27

الف ـ سیستم مالی. 27

ب ـ بازار مالی. 27

بازار مالی. 29

ساختار نظام مالی بر اساس حوزه عملكرد بازارهای مختلف.. 29

بازار تأمین اطمینان. 29

بازار سرمایه. 29

بازار پول. 29

شركت‌های بیمه. 29

بانك‌هاوموسسات‌اعتباری. 29

بورس اوراق بهادار 29

ساختار بازار مالی در یك نگاه ساده 30

بازار ملی. 30

بورس. 30

الف‌ـ بازار پول. 30

بانك.. 31

ب‌ـ بازار سرمایه 33

بورس اوراق بهادار 35

ج‌ـ بازار تأمین اطمینان. 37

بیمه 37

مقدمه : 41

بررسی نقش و جایگاه سیستم بانكی در تشكیل سرمایه كشور 45

بررسی نقش و جایگاه اوراق بورس بهادار در تجهیز منابع سرمایه‌ای كشور 60

بررسی وضعیت عملكرد بورس اوراق بهادار تهران. 61

نتیجه‌گیری. 63

پیشنهادات.. 66

منابع 67

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید